art i cultura. blogs en català

blogs catala

divendres, 16 de març del 2012

17 de març: dia de la poesia catalana a internet









Castell de Montségur ( passeig imaginari)


Pujo els esglaons de pedra,

oloro les flors de cicuta, la boira d'espígol .

M'esborrona veure't tan sencer

tan gran i oblidat.

Com si et conegués,

ploro el comiat,

mentre baixo els esglaons de fusta.




16/3/12 Carme Girona.

6 comentaris:

  1. Jo també vinc Jo també vinc ,Carmeta m'hi vols?? m'hi vols?, i portaré el llaud i camtarem darreracasa n'hi ha una montanya,,,,,

    ResponElimina
  2. Miquel, és clar que sí que vull que vinguis i si a més portes el llaud, llavors et demanaré m'hi vols? i cantarem a la muntanya darrere casa...i la teva veu farà que l'àliga tingui el vol més alt.

    ResponElimina
  3. I farem Homenatge als cremats del camp de baix i als que van fugir amb el llegat que els papistes i els Francesos no van poder-mos prendre i que roman secret a Catarlunya fins que sigui l'hora de passar comptes.

    ResponElimina
  4. CARMETAAAA!!!!! QUE TAN LLUNY ESTAS TU DE Navarres, PROP de Xativa.?? ES QUE HI HA UN TIPO QUE EM VEN UNA TAULA DE 24 PISTES A UN MOLT BON PREU I AL IGUAL TU ME LA PODRIES PILLAR I ALEGO QUEDEM PER A VENIR A BUSCAR-LA ABNS NO LA PILLI UNALTRE. !!!! T'escric amb majuscules per que crido molt a vore si em sents valeeeeee!!!! digue-me alguan coseta val?

    ResponElimina
  5. Hola. Feia molt que no entrava al bloc.Fa una temporada que treballo i disposo de molt poc temps. Sí que estic lluny de Navarrés, un poble preciós, per cert. Ara visc a TOrrevella a la frontera amb Múrcia. A més tampoc te la podria portar ja que sempre vaig en tren a Barcelona. He començat a llegir el teu post del somni lúcid i em sembla super interessant. Ara vaig a somniar una mica. Ja parlarem. molts petons!!!!

    ResponElimina
  6. Vale entesos , de totes maneres tampoc es que sigui cap maravella de taula... i m'ho estic pensant molt, Gracies de totes maneres guapa!! carinyosa i bona tia!!! Ala !! que avui estic de piropo subio he????

    ResponElimina